ZZP-hypotheek? ...Regel ik voor jou!

Wil jij als zzp'er een huis kopen? Dan wil je vast weten óf je wel een hypotheek kunt krijgen én hoe hoog je maximale hypotheek mag zijn. Als zelfstandig ondernemer kan een hypotheek aanvragen wel een uitdaging zijn. Een hypotheekverstrekker stelt namelijk andere eisen aan jou als ondernemer, dan aan iemand die in loondienst is. Maar het hoeft gelukkig geen uitdaging voor joú te zijn!

Hoi, ik ben Frank Kilkens. Ik heb al veel zzp'ers succesvol geholpen bij het kopen van hun huis. Wil jij ook als zzp'er een hypotheek afsluiten? Dan weet je nu waar je moet zijn! Bij IkRegelJeHypotheek in Echt!

Bij mij krijg je snel duidelijkheid over de beste zzp-hypotheek in jouw situatie!
Dat kan bij mij op kantoor, bij jou thuis of online. Doordeweeks, 's avonds en in het weekend!

Plan snel je gratis orientatiegesprek

Dit is wat ik voor jou doe:

  • Ik vind de hypotheek met de gunstigste voorwaarden voor jou.
  • Ik help je om de maximale hypotheek te krijgen die bij je past.
  • Ik zorg ervoor dat de hypotheekaanvraag vlekkeloos wordt ingediend.
  • Is je eerste hypotheekaanvraag afgewezen of is je situatie complexer?
    Ook dan kun je bij mij terecht!

Hallo zzp'er! Ik regel óók jouw hypotheek!

Voordat je een huis gaat kopen, wil je natuurlijk eerst weten of je een hypotheek kunt krijgen. Dat kan een hypothecaire lening voor jezelf zijn of een hypotheek met je partner. Laat in dat geval samen jullie maximale hypotheek berekenen. Een hypotheekaanvraag voor een zzp'er verloopt echter anders dan bij werknemers. In plaats van het jaarinkomen wordt er naar het bedrijfsresultaat van de laatste drie kalenderjaren gekeken. Ben je als startend ondernemer minder dan drie jaar actief? Dan zijn er ook mogelijkheden om een hypotheek te krijgen.

Laat je goed adviseren door een onafhankelijke hypotheekadviseur, voordat je een huis gaat kopen. Zo heb jij de hoogste slagingskans voor jouw zzp-hypotheek!

Twijfel jij of je als zzp'er een hypotheek krijgt?

Het aanvragen van een hypotheek is voor zelfstandige ondernemers een stuk complexer. Dankzij mijn kennis en ervaring kan ik je in deze situatie goed helpen. Maak gerust een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Aansluitend heb je op korte termijn een goed beeld van jouw financiële mogelijkheden! Twijfelen hoeft niet meer én je kunt je droomhuis gaan kopen!

100% onafhankelijk hypotheekadvies op maat

Het kopen van een huis is al een uitdaging in de woningmarkt. Focus jij je op het vinden van je nieuwe woning, dan focus ik mij op het regelen van jouw hypotheek. Als zzp'er is er meer mogelijk dan je denkt! Ik ben een 100% onafhankelijk hypotheekadviseur. Dat betekent dat ik niet ben gebonden aan een bepaalde bank en dat jij objectief advies krijgt. Je kunt rekenen op maatwerk: ik kijk naar je inkomen, bezittingen, uitgaven en schulden.
Bij de hypotheekberekening houd ik hiermee rekening mee. Zo kun jij blijven doen waar je blij van wordt.

Ik zie nog vaak dat zzp’ers onterecht voor een hypotheek worden afgewezen. Of dat je als zzp'er een hogere hypotheek had kunnen krijgen! Plan dus direct jouw gratis oriëntatiegesprek.
Dan zorg ik ervoor dat ook jouw hypotheek goed geregeld wordt.

Beoordelingen
van klanten

Ik was op zoek naar een hypotheekadviseur die snel een hypotheek voor zzp'ers kon regelen. Mijn eerste aanvraag werd namelijk afgewezen en ik wilde dít huis graag kopen. Dankzij Frank is het gelukt!
Maaike, Roosteren
Frank stond voor ons klaar. Hij is heel goed bereikbaar en heeft goede kennis van zaken. Hij weet overal een oplossing voor te bedenken. Ook bij complexe zaken.
Reggie en Laura.
Frank is een zeer vakkundige hypotheekadviseur. Hij kijkt naar de persoonlijke situatie en zoekt echt naar de juiste keuzes. Hij geeft duidelijk en helder advies en biedt een snelle doorlooptijd zonder verrassingen achteraf of extra kosten.
Bryan Veraart.

FAQ

Heading

Heading

Heading

Heading

Heading

Heading

Heading

Heading