Verbouwingshypotheek: geld voor het verbouwen of verduurzamen van je huis

Hoi, ik ben Frank Kilkens. Wil jij je huis gaan verbouwen of verduurzamen? De kosten van een verbouwing lopen vaak snel hoog op. Om dit mogelijk te maken kun je het verhogen van je hypotheek overwegen, zodat je financieel extra ruimte hiervoor krijgt. Je kunt bijvoorbeeld een tweede hypotheek afsluiten. Maar er zijn ook andere mogelijkheden om jouw wensen te realiseren.‍

Ik zorg ervoor:

  • Dat je goed geĂŻnformeerd bent over alle financieringsmogelijkheden.
  • Dat de woonlasten laag blijven.
  • Dat je hypotheek geschikt is voor je huidige Ă©n toekomstige situatie.
Portretfoto Frank

Ik ben niet alleen een 100% onafhankelijke hypotheekadviseur, maar ook een erkend adviseur duurzaam wonen. Je kunt dus bij mij terecht met al je vragen over het financieren van de verbouwing of voor het verduurzamen van je woning.

Ik regel ook jouw verbouwingshypotheek!

'Ik Regel Je Hypotheek' is niet alleen de naam van mijn kantoor: het is een belofte! Als jij extra hypotheek nodig hebt voor een verbouwing, dan regel ik dat voor jou. Dit is zelfs mijn expertise als erkend adviseur duurzaam wonen!
Je kunt bij mij terecht voor:

  • Het verhogen van je bestaande hypotheek.

  • Het oversluiten van een hypotheek.

  • Of het regelen van een bouwdepot.

MAAK SNEL EEN GRATIS ORIĂ‹NTATIEGESPREK

Je huis verbouwen? Bij mij krijg je koffie, thee, een koekje Ă©n goed advies erbij!

Koffiekop

Extra hypotheek voor verbouwing

Zoek jij een extra hypotheek waarmee je de verbouwing kunt betalen? Ik adviseer je graag over de beste financieringsmogelijkheden, zodat de kosten laag blijven. Ik zorg ervoor dat je de beste deal krijgt en dat je onnodige valkuilen vermijdt.

Heb je spaargeld? Vanwege de lage spaarrente is het soms aantrekkelijker om dit geld te gebruiken voor de verbouwing, dan dat je een volledige verbouwingshypotheek neemt.
Ik reken dat graag voor je uit!

Spaargeld, lening of een tweede hypotheek?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een verbouwing te financieren: door je spaargeld in te zetten, een persoonlijke lening af te sluiten, je hypotheek verhogen of zelfs je hypotheek oversluiten. Afhankelijk van hoe groot de verbouwing wordt of hoeveel renovatiewerk er nodig is om je huis te verduurzamen, kan het haalbaar zijn om dit deels te financieren met je hypotheek, spaargeld of een persoonlijke lening.

Advies op maat levert voordeel op!

Die financieringskeuze hangt af van je financiële situatie en de waarde van je woning. Tijdens het eerste gesprek neem ik de tijd om je doelen en je situatie te bespreken. Daarna krijg je van mij advies op maat, zodat jij op de voordeligste manier je verbouwing financiert.

De woningwaarde stijgt vaak niet met het bedrag dat je investeert in de verbouwing. Houd er daarom rekening mee dat je plannen voor de verbouwing mogelijk niet geheel met een tweede hypotheek betaald kunnen worden.

Heb jij vragen over het financieren van je verbouwing?

Elk gesprek kan bij jou thuis, op kantoor of online plaatsvinden: hoe makkelijk wil jij het? Je weet vervolgens binnen enkele dagen wat jouw mogelijkheden zijn. En... voor je het weet, kun jij met de moker aan de slag!

FRANK, IK WIL NU ÉCHT DIE AFSPRAAK MAKEN

Bij Ik Regel Je Hypotheek mag je rekenen op:

  • Persoonlijke aandacht en maximale inzet van Frank.

  • Goede bereikbaarheid: ook in het weekend.

  • Een deskundige hypotheekadviseur die mĂ©Ă©r doet dan je verwacht!

Beoordelingen
van klanten

Frank stond voor ons klaar. Hij is heel goed bereikbaar en heeft goede kennis van zaken. Hij weet overal een oplossing voor te bedenken. Ook bij complexe zaken.
Reggie en Laura
Frank is een zeer vakkundige hypotheekadviseur. Hij kijkt naar de persoonlijke situatie en zoekt echt naar de juiste keuzes. Hij geeft duidelijk en helder advies en biedt een snelle doorlooptijd zonder verrassingen achteraf of extra kosten.
Bryan Veraart
Frank is zeer kundig en neemt de tijd voor je. Hij is altijd bereikbaar en reageert snel. Kortom, een hele fijne begeleiding bij het regelen van de hypotheek en bij lastige en snel te nemen keuzes!
Liselot en Rob
Ik ben super geholpen door Frank. Hij is altijd bereikbaar; zelfs in het weekend. Frank regelt alles snel en netjes. Wij zijn er blij mee!
Dana en Rick, Echt

FAQ

Kan ik een verbouwing altijd financieren met een tweede hypotheek?

Ik heb een hogere hypothecaire inschrijving: kan ik dat bedrag zomaar opnemen?

Wat is het verschil tussen een hypotheek voor verbouwen en een hypotheek om te verduurzamen?

Is een verbouwingshypotheek hetzelfde als een bouwdepot?

Kan ik met een bouwdepot ook een verbouwing financieren?

Hoe zit het als ik een hypotheek met NHG heb?

Welke andere financieringsmogelijkheden zijn er voor een verbouwing/verduurzaming?

Wat kost het verhogen van een hypotheek?

Is er subsidie voor het verduurzamen van mijn huis?

Kan ik als zzp'er ook een verbouwing financieren met een 2e hypotheek?

Wat gebeurt er met de hypotheek bij een scheiding?

Kan ik met een startershypotheek ook extra geld opnemen voor een verbouwing?